Vincels. Gestació, Part I Criança Conscientes. Edició Ampliada I Revisada (Inspira) por Àngles Torras Rifà

Vincels. Gestació, Part I Criança Conscientes. Edició Ampliada I Revisada (Inspira) por Àngles Torras Rifà

Titulo del libro: Vincels. Gestació, Part I Criança Conscientes. Edició Ampliada I Revisada (Inspira)

Autor: Àngles Torras Rifà

Número de páginas: 272 páginas

Fecha de lanzamiento: October 22, 2012

ISBN: 8415695020

Editor: Angle

Àngles Torras Rifà con Vincels. Gestació, Part I Criança Conscientes. Edició Ampliada I Revisada (Inspira)

Vincels. Gestació, Part I Criança Conscientes. Edició Ampliada I Revisada (Inspira) por Àngles Torras Rifà fue vendido por EUR 16,90 cada copia. El libro publicado por Angle. Contiene 272 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Un manual per preparar l'arribada d'un fill
Vincles us ofereix reflexions i consells a l'entorn de la gestació, el part, la lactància i l'inici de la criança, en un llenguatge senzill i sincer que pretén ajudar els futurs pares i mares a iniciar aquesta primera etapa de la vida amb tot l'entusiasme que es mereix.
L'Àngels i la Míriam, mare i filla, us hi ajuden: l'Àngels, gràcies a la seva llarga experiència acompanyant parelles i dones embarassades en les sessions de preparació al part; la Míriam, entrevistant parelles amb fills que expliquen vivències amb les quals sovint us hi trobeu identificats.
Escrit des de l'amor i l'experiència i ple d'orientacions molt útils, aquest llibre us ajudarà a l'hora de trobar la confiança en les vostres pr.pies capacitats per tenir i criar fills.

Edició ampliada i actualitzada.
Amb il·lustracions de Manel Fontdevila.Un manual per preparar l'arribada d'un fill Vincles us ofereix reflexions i consells a l'entorn de la gestació, el part, la lactància i l'inici de la criança, en un llenguatge senzill i sincer que pretén ajudar els futurs pares i mares a iniciar aquesta primera etapa de la vida amb tot l'entusiasme que es mereix. L'Àngels i la Míriam, mare i filla, us hi ajuden: l'Àngels, gràcies a la seva llarga experiència acompanyant parelles i dones embarassades en les sessions de preparació al part; la Míriam, entrevistant parelles amb fills que expliquen vivències amb les quals sovint us hi trobeu identificats. Escrit des de l'amor i l'experiència i ple d'orientacions molt útils, aquest llibre us ajudarà a l'hora de trobar la confiança en les vostres pr.pies capacitats per tenir i criar fills. Edició ampliada i actualitzada. Amb il·lustracions de Manel Fontdevila. Àngels Torras Es terapeuta psicocorporal morfoanalista. Des del 1991 compagina el seu treball en teràpia individual amb l'acompanyament a parelles durant el procés de gestació, part i criança en el Centre de Salut Natural de M