La llegenda dels Prínceps de Balearia (Rondalles Prodigioses de Mallorca, Menorca, Eivissa, Formentera i Cabrera. Book 2) (Catalan Edition) por Joana Pol

La llegenda dels Prínceps de Balearia (Rondalles Prodigioses de Mallorca, Menorca, Eivissa, Formentera i Cabrera. Book 2) (Catalan Edition) por Joana Pol

Titulo del libro: La llegenda dels Prínceps de Balearia (Rondalles Prodigioses de Mallorca, Menorca, Eivissa, Formentera i Cabrera. Book 2) (Catalan Edition)

Autor: Joana Pol

Número de páginas: 20 páginas

Fecha de lanzamiento: September 16, 2013

Joana Pol con La llegenda dels Prínceps de Balearia (Rondalles Prodigioses de Mallorca, Menorca, Eivissa, Formentera i Cabrera. Book 2) (Catalan Edition)

La llegenda dels Prínceps de Balearia (Rondalles Prodigioses de Mallorca, Menorca, Eivissa, Formentera i Cabrera. Book 2) (Catalan Edition) por Joana Pol fue vendido por EUR 1,04 cada copia. Contiene 20 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Segon títol de les Rondalles Prodigioses de les Illes Balears, un conjunt de relats per a infants i joves il·lustrats per la pròpia autora. Entre els contes hi ha les versions infantils i juvenils dels llibres El Crim dels Déus, Bellver i Dimonis de Formentera (més de 40.000 fans al Facebook).

https://www.facebook.com/demonios.formentera

Dos germans bessons, fills del Rei Berenguer de Balearia, són separats en nèixer perquè mai puguin estimar-se, doncs el seu destí és que lluitin a mort en complir la majoria d'edat, per la corona del regne. Relat curt, adaptació a públic infantil i juvenil de la primera novel·la de la saga "Bellver".